Schakel naar een hogere versnelling op het Web: Workshop over Web en Automotive

W3C organiseert een workshop over Web & Automotive ‘Shift into High Gear on the Web’ die op 14-15 November 2012, in Rome (Italië) plaatsvindt. Het evenement wordt gehost door Intel / OTC (Open Source Technology Center) en wordt gesponsord door Webinos.

Mensen genieten vandaag de dag van vele toepassingen en services van multiple networked devices: notebook en desktop computers, smartphones, tablets en internet-tv's. Nu onze levensstijl steeds mobieler wordt, is het tijd om de op het Web aangesloten auto mee te nemen in deze mix. Het Web is het ideale platform om aan bestuurders en passagiers een rijk scala aan voordelen en diensten met toegevoegde waarde aan te bieden. Het doel van deze workshop is om te onderzoeken hoe deze voordelen realiteit kunnen worden.

W3C nodigt automotive fabrikanten, service providers, wireless carriers, verzekeringsmaatschappijen, applicaton en solution ontwikkelaars en anderen uit om aan deze discussie deel te nemen tijdens de workshop. W3C-lidmaatschap is niet vereist voor deelname. Lees hier meer over deelname.

Deze workshop is mede-gesubsidieerd door het Zevende Kaderprogramma van de Europese Unie.